Inlines eller rullskridskor som det ibland benämns på svenska är åkdon man har på fötterna för att transportera sig. Detta görs oftast utomhus när vädret tillåter det även om man kan göra det inomhus i till exempel en skatehall eller en friidrottsarena. Hos https://qleano.se/ kan du beställa flyttstädning och flytthjälp när du ska flytta så du har mer tid över för din inlinesåkning.

Spara tid med flytthjälp

När du använder dig av flytthjälp så förflyttas en börda från dina axlar. Du sparar mycket tid, tid som exempelvis kan ägnas åt inlinesåkning. Dessutom är Qleano proffs på att putsa fönster, vem vill inte ha skinande rena fönster där man kan titta ut och njuta av utsikten? Qleano sysslar även med en utmärkt hemstädning.

Hur blir man en bra inlinesåkare?

Genom att öva! Till en början får du ta det lugnt och öva lite avskilt på t. ex en parkering eller liknande där du inte kan köra in i något föremål eller någon person. Efter det kan du börja ta korta distanser. Utvärdera efter varje pass vad som gick bra och vad som gick mindre bra. Efter det kan du kanske bestiga Kebnekaise (!) på inlines.

Kanske kan du även fråga vännerna på https://qleano.se/ om de eller någon de känner åker inlines så kan du hitta en träningspartner.

Vad är viktigt att tänka på som inlinesåkare?

1) Respektera alltid trafikreglerna, du räknas som en fotgängare men måste trots det visa hänsyn till medtrafikanter.

2) Om du känner dig osäker i att åka i en lång nedförsbacke, så gör det inte utan skaffa dig mer erfarenhet först. Ta av dig rullskridskorna och promenera där det känns farligt.

3) Försök att rikta blicken framåt och inte ned på skridskorna. Balansen blir bättre och så även hållningen, vilket förbättrar åket.

4) Att övning ger färdighet. Tiden blir större om du anlitar Qleano!