Det är alltid en rekommendation att sluta använda tobaksprodukter för en mer hälsosam livsstil. Är du däremot idrottare bör du omedelbart se över dina ovanor. Det finns som tur är olika hjälpmedel som kan göra det lättare att sluta snusa eller röka.

Vitt snus som inte innehåller tobak är ett tips som du kan använda för att lättare sluta snusa eller röka. En populär variant är Velo Ice Cool som tillverkas av det välrenommerade företaget British American Tobacco.

Trappa ned med Velo Ice Cool

För att göra det lite mer lättsamt för dig som idrottar att sluta med dina ohälsosamma tobaksvanor kan du prova Velo Ice Cool som är ett tobaksfritt vitt snus. Just smaken Ice Cool ger dig en kraftfull smakupplevelse i munnen, men du slipper de farliga gifterna från tobak. Velo Ice Cool är nikotinpåsar som tillverkas av naturfiber från eukalyptus och tall.

Varför Velo Ice Cool?

Anledningen till att smakvarianten Ice Cool är den bäst sålda från Velo har förmodligen att göra med känslan i munnen. Om du tidigare snusat vanlig tobak eller rökt cigaretter är nedtrappningen tuff just för att du saknar smakupplevelsen. Ice Cool från Velo ger dig en optimal upplevelse och gör det därför lättare att avstå från tobaken.